Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Inicijativa za plato Mitru Subotiću Subi

Udruženje građana "NS blok" će na ovogodišnjem Egzit festivalu imati kampanju za "Subin plato muzike", kojom se traži da se plato u Limanskom parku nazove po jednom od najznačajnijih kompozitora savremene muzike, Mitru Subotiću Subi.

Smenjena direktorka Dečijeg sela

Vlada Vojvodine je razrešila dužnosti dosadašnju direktorku Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici Branislavu Balaban i na čelo te ustanove, u svojstvu vršioca dužnosti, postavila Milenu Vasić Stupar.

Grad popustio taksistima

Gradsko veće održaće sednicu na kojoj će biti usvojen predlog da se početak primene Odluke o obavezi korišćenja euro 3 i euro 4 motora za taksi vozila odloži za 2013 godinu.

Apoteke nisu spremne za prikupljanje farmaceutskog otpada

Novosadske apoteke koje rade u sastavu Apotekarske ustanove Novi Sad još nisu počele da prikupljaju farmaceutski otpad od građana, iako su čelnici grada i Apotekarske ustanove to najavili pre dve nedelje kada je počela da radi dnevna transfer stanica.

Konkurs za predrupe ZAZ-u

Vojvođanska horska asocijacija raspisala je konkurs za predgrupe na koncertu francuskog benda "Zaz" koji će se održati 24. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi.